És íme a kisvárosi idilltől el nem szakítható instrumentum. A királyi várost immár nem csupán az Árpád-kori szimbólumok, vagy az erkélyhez rögzített pallosjogra emlékeztető vágott kar, hanem  a novus ordo judiciarius posztmodern parafrázisaként, maga a SZERSZÁM jelneníti meg. A vidéki szerszám, amely a politikai pajszerkodás egyik nagyszerű példájává is válhat. 

Régi dicsőségünk, hol késel az éji homályban... És íme újra megjelenik a hajdani székvárosban

 

 

Szerző: lakatosmester  2009.06.12. 09:06 1 komment

Címkék: politikai pajszerkodás

A bejegyzés trackback címe:

https://pajszermarket.blog.hu/api/trackback/id/tr691180421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lakatosmester 2009.06.12. 11:29:50

Vidéki barangolásaink során beleakadtunk egy újabb szép darabba. Ezt állítólag egy rendes családapa használta, legalábbis egy esztergomi portálon megszólaló politikus feleség szerint. A szeretgom. hu nagy vehemenciával cincálja a sajátosan archaikus fidesz-fiús imágóval regnáló polgármestert. A non-konform polgármester és egy pajszer közti állítólagos bensőséges viszonyrendeszerről olvashatunk a nem érdektelen cikkben, ami itt olvasható:
www.szeretgom.hu/content/53715-megdobbento-interju-kui-rozsaval-meggyes-tamas-polgarmester-felesegevel-i-resz.

süti beállítások módosítása